Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Продукти > Електролити и кръвно-газов анализ > Защо да купите EasyBloodGas?

Защо за купите кръвно-газов анализатор MEDICA EASYBLOODGAS

Поддръжката му е много лесна

Всички компоненти са събрани в три прости модула, които са лесно достъпни за потребителя. Рутинната поддръжка се свежда до периодичната подмяна на електродите и на един единствен тюбинг на помпата. Диагностичният софтуер показва състоянието на компонентите и осигурява бързо отстраняване на проблемите. Модулният дизайн прави сглобяването и разглобяването бързо и лесно. За свалянето на трите основни модула не са необходими никакви инструменти.

Компактен е

Въпреки че не отстъпва като възможности на другите видове кръвно-газови анализатори, EasyBloodGas заема не повече място от лист хартия с формат А4.

Икономичен е

EasyBloodGas се фокусира върху необходимостта на лабораториите цената на изследванията да не бъде висока. Уникалният дизайн на електродите, прецизният контрол на използваните количества калибратори и автоматичното преминаване в икономичен режим осигуряват ниската себестойност на изследванията.

Удобен и лесен е за работа

Прости и удобни менюта насочват потребителя при работата му. Софтуерът позволява въвеждане на референтни стойности, качествен контрол, данни за пациентите.

Работи с малко количество проба

Само 100 μL от спринцовка или 75 μL от капилярка.

Не е скъп

С цената си EasyBloodGas няма конкуренция на пазара за този клас апаратура.

Обща информация за EasyBloodGas

Техническа спецификация на EasyBloodGas

Как да купите EasyBloodGas?