Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > За нас > История на фирмата

История на ЕТГ ЕООД

2012

2011

2010

Въведохме нов тип организация на сервизното обслужване с акцент върху профилактичната дейност с цел оптимизиране разходите на клиентите за сервизна поддръжка. Преминахме успешно през ресертификационен одит и получихме сертификат ISO 9001:2008 за системата си за управление на качеството.

2009

Завършихме успешно процеса на цялостен ре-дизайн и реорганизация на фирмения сайт. Продължихме популяризирането на биохимичните анализатори на FURUNO и микроскопите на MEIJI TECHNO в България.

2008

Стартирахме мащабна кампания за представяне в България на микроскопите на MEIJI TECHNO, Япония. Създадохме сайт изцяло за микроскопите на MEIJI TECHNO - www.microscope-bg.com. Сключихме договор за ексклузивни продажби на биохимичните анализатори на FURUNO ELECTRIC, Япония.

2007

Внедрихме система за управление на качеството и успешно преминахме през контролен одит за сертифициране по международния стандарт ISO 9001:2000. Въведохме качествено нова организация в работата си с фирмени бази данни за продажби и сервиз.

2006

Започнахме внос от всеки цикъл на 3-диф хематологични контроли от Mallinckrodt Baker, Холандия

2005

Впечатлени от качеството на апаратите на ERMA, Япония, започнахме да предлагаме и техните биохимични анализатори и спектрофотометри. Преместихме се в нов офис в центъра на София.

2004

Задълбочихме сътрудничеството си с Medica Corporation, САЩ като започнахме да продаваме и кръвно-газовите им анализатори.

2003

Станахме дистрибутор на хематологични реактиви от J. T. Baker, Холандия.

2002

Представихме на българския пазар хематологичните броячи на ERMA, Япония.

2001

Представихме изцяло обновения си сайт www.etgdiag.com на собствен домейн. Увеличихме значително броя на клиентите си за биохимични реактиви и елайза тестове.

2000

За кратко предлагахме хематологичните броячи на RAL, Испания.

1999

Обогатихме каталога си от апарати с електролитните анализатори на Medica Corporation, САЩ.

1998

Започнахме да продаваме полуавтоматичните биохимични анализатори и елайза рийдери от Teco Diagnostics, САЩ. Тези продукти се продават успешно и до днес, а първите продадени апарати продължават да работят безотказно.

1997

Станахме дистрибутор на Teco Diagnostics, САЩ и регистрирахме за употреба в България техните биохимични реактиви, латексови тестове и уринни ленти. Направихме първия си уебсайт.Стартирахме една много успешна и продължителна серия от продажби на употребявани биохимични анализатори Technicon RA1000.

1996

Започнахме да продаваме биохимични реактиви от Horizon Diagnostics, САЩ.

1995

Стартирахме дейността си като сервиз на Technicon RA 100/500/1000/ХТ с фирмата ЕТ "ЕТГ Теодор Габровски".