Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Продукти > Хормонален анализ и туморни маркери

Хормонален анализ и туморни маркери

В областта на хормоналния анализ и изследването на туморни маркери предлагаме сравнително по-икономичния вариант за работа - елайза тестове и елайза рийдери. Този вариант е идеален както за малки и средни лаборатории с неголям брой проби месечно, така и за големи лаборатории, които се нуждаят от втори апарат, на който да работят по-редки изследвания или тестове, чиято себестойност се получава твърде висока на хормоналния апарат - робот, който притежават.

Елайза тестовете ни са производство на американската фирма BioCheck и са продукт от най-ново поколение в елайза технологията. Начинът на работа с тях е максимално опростен и изисква закупуване единствено на елайза рийдер за отчитане на абсорбцията в стриповете. Продуктите на BioCheck са изключително надеждни  и след отваряне тестовете остават стабилни до изтичане на срока им на годност. За 10 години, откакто предлагаме тези тестове, не сме имали нито една рекламация за продукт на BioCheck - факт, с който малцина могат да се похвалят.

Елайза рийдерът TC-98 е с много конкурентна цена, проектиран е забележително рационално и на практика не изисква никаква поддръжка. Рийдерът има възможности за изчисление в няколко различни режима и е с вграден принтер, който чертае криви. За клиенти, които имат много голям брой елайза изследвания, предлагаме като улеснение два допълнителни апарата - миячка и термостатирана клатачка.

По заявка от клиенти доставяме и елайза тестове за костен метаболизъм.