Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Продукти > Хематология

Хематология

Благодарение на успешния избор на стабилни доставчици с качествени продукти и добра ценова политика за България успяхме да заемем една от водещите позиции в областта на хематологията през последните години.

Хематологичните броячи от серията РСЕ, които продаваме, се произвеждат от японската компания ERMA - неголяма фирма, но със стогодишна история в производството на прецизни инструменти и апарати. С марката ERMA са и няколко допълнителни, много полезни продукта - хематологичният калкулатор F410N и ролер-миксерът MR-1.

Хематологичните реактиви и контроли, които предлагаме, са производство на един от гигантите в химическата индустрия в Европа - J.T.Baker. Високите им стандарти за качество са неоспорими и доказани в годините. Тъй като сме убедени, че използването на качествени хематологични реактиви гарантира както по-дълга и надеждна работа за броячите, така и по-точни резултати, ние насърчаваме клиентите си да използват оригинални реактиви. Резултатите са налице - достатъчно ниска себестойност на изследванията, но без да се прави компромис с качеството и без чести принудителни престои поради необходимост от сервизиране на апаратурата.