Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Продукти > Микроскопи

Микроскопи

От началото на 2008 година започнахме продажбите на микроскопи, произведени от японската фирма MEIJI TECHNO. Това е третият по големина производител на микроскопи в Япония и единствената фирма от гигантите в тази област, която не е изнесла производството си в друга страна. Всеки микроскоп на MEIJI TECHNO е произведен по "старомодния" начин - от качествени материали, със стабилна конструкция, с внимание към всеки детайл, така че да служи на собственика си цял живот. Не случайно в някои страни микроскопите на MEIJI TECHNO се предлагат с доживотна гаранция. Тук сме представили само микроскопите, които имат приложение в медицинските лаборатории. Ако се интересувате единствено от микроскопи или ако не намирате тук микроскопа, който ви е необходим, моля посетете нашия сайт за микроскопи www.microscope-bg.com. Там можете да се запознаете с огромната гама от микроскопи и аксесоари на MEIJI TECHNO.

Защо да си купите микроскоп на MEIJI TECHNO?

Може би до този момент не сте чували за тази марка микроскопи. Искате да си купите качествен продукт и сте се насочили към някое от имената в "голямата четворка" - Olympus, Zeiss, Nikon и Leica. Не бързайте, има поне няколко основателни причини да изберете MEIJI TECHNO.

Това са микроскопи, които са произведени изцяло и единствено в Япония. За разлика от конкурентите си, MEIJI TECHNO нямат изнесени производства в страни с евтина работна ръка и нямат компромисни модели, които са създадени с единствената цел да бъдат евтини.

Това са микроскопи, които в Северна Америка се продават с доживотна гаранция. В Европа гаранцията им е 3 години, но всъщност това са същите микроскопи.

MEIJI TECHNO произвеждат само микроскопи. Цялата им развойна дейност и ресурси са насочени към създаването на все по-добри микроскопи.

Изключително малко вероятно е да ви трябва някакъв вид микроскоп и MEIJI TECHNO да не го предлагат, продуктовата им гама е впечатляващо всеобхватна.

Микроскопите на MEIJI TECHNO са с модулен дизайн. Можете да започнете с един модел, за един режим на работа и впоследствие, в зависимост от нуждите си, да си закупите всичко необходимо за друг режим на работа и да преобразите напълно микроскопа си, без да губите нито една функция и възможност.

...Можем да изтъкнем още ред причини, но най-добре елате в офиса ни и вижте с очите си тези забележителни микроскопи.