Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Продукти > Биохимия

Биохимия

Това е първата група продукти, продажбите на която започнахме да разработваме през годините, и сега уверено твърдим, че предлаганите от нас анализатори и реактиви са изключително качествени и надеждни.

Автоматичният анализатор FURUNO CA-180, най-новото допълнение в нашата продуктова гама, притежава абсолютно всички характеристики на един селективен автоматичен биохимичен анализатор от висок клас. За разлика от повечето свои конкуренти, той има едно допълнително, много съществено преимущество - произвежда се в Япония, родината на високите технологии в електрониката.

За лаборатории с по-малък брой пациенти и ограничен бюджет сме избрали два вида полуавтоматични биохимични анализатори - ERMA AE600N с проточна кювета и TECO TC-84 с термостатиран блок за 12 епруветки. Тъй като познаваме много задълбочено продуктите, които предлагаме, ние можем да ви ориентираме кой от двата анализатора ще отговори най-добре на конкретните нужди и особености на вашата лаборатория.

Биохимичните реактиви и контроли на TECO Diagnostics (САЩ) доставяме от повече от 10 години в различни по големина и натоварване лаборатории в цялата страна. За някои от тестовете имаме най-голям брой клиенти и най-добра цена - например Гликиран хемоглобин. Още по-ценно за нас е, че имаме реактиви - например Желязо/ЖСК или Билирубин, за които клиентите ни твърдят, че никога не биха сменили с други - толкова са доволни от тяхната стабилност и качество.