Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Продукти > Електролити и кръвно-газов анализ

Електролитен и кръвно-газов анализ

През последните десетина години апаратите за електролитен и кръвно-газов анализ на американската фирма MEDICA Corporation се наложиха в целия свят като най-оптималният вариант за този род изследвания. Компактни, модерно проектирани, изградени на модулен принцип и с нескъпи консумативи, анализаторите на Medica са разумният избор както за големи, натоварени болнични лаборатории, така и за малки медицински центрове.

Как да прецените кой от предлаганите анализатори е подходящият за вас?

Ако ви трябва електролитен анализатор, който ще бъде слабо натоварен или търсите възможно най-ниската цена, най-добрият вариант за вас е EasyLyte. Ако обаче очаквате по-голям брой пациенти или искате да сте максимално улеснени в поддръжката на анализатора си, можете да се ориентирате и към EasyElectrolytes.

Ако ви трябва кръвно-газов анализатор, който ще бъде относително слабо натоварен и търсите възможно най-ниска цена, се насочете към EasyBloodGas.

Ако ви се налага да закупите и електролитен, и кръвно-газов анализатор, добър вариант за вас е комбинираният EasyStat. Препоръчваме този апарат и за лаборатории, които се нуждаят само от кръвно-газов анализатор, но имат много пациенти бебета.