Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Сервиз

Сервиз на медицинска лабораторна апаратура

Ние в “ЕТГ” вярваме, че сервизната поддръжка е изключително важна. Нашите опитни сервизни инженери са готови да ви осигурят помощта, от която се нуждаете и да отговорят на всички ваши въпроси по функционирането на апаратурата, която използвате. Благодарение на склада от оригинални резервни части и консумативи, с който разполагаме, ние сме в състояние да поддържаме вашия анализатор в отлично състояние. Нещо повече, тъй като се стремим да бъдем по-различни и по-задълбочени в подхода си, ние поддържаме база данни за всички апарати, които някога са били на поддръжка при нас. За тези апарати ние документираме цялата сервизна история, всички възникнали проблеми, направеното за отстраняването им, серийните или партидните номера на монтираните консумативи и резервни части.

Обадете се в работно време на нашите телефони (02) 846 8162 и (02) 846 8163 или изпратете заявка за извършване на ремонт или профилактика на апаратурата ви на електронния адрес на сервиза ни.

От 2008 година сервизът на "ЕТГ" предлага на своите клиенти с абонаментен договор и възможност за он-лайн консултации през Скайп.