Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Продукти > Биохимия > Защо да купите СА-180?

Защо да купите биохимичния анализатор FURUNO CA-180?

Нуждаете се от автоматичен биохимичен анализатор, тъй като имате сравнително голям брой проби дневно.
Разбирате, че купуването на автоматичен биохимичен анализатор е сериозна инвестиция и трябва да се избере апарат, който няма да бъде за изхвърляне след 2-3 години.
Търсите биохимичен анализатор, в чиито резултати няма да се съмнявате.
Не желаете да си правите експерименти като закупите анализатор, произведен в Китай, Индия или друга страна с евтина работна ръка.

Защо ние ви препоръчваме CA-180?

Заемайки челна позиция в класа на средно големите анализатори, CA-180 притежава почти всички екстри, предлагани от големите автоматични системи.
Проектиран е изключително добре. Тъй като имаме много богат опит като сервизна фирма можем да различим добрия апарат, а СА-180 определено притежава всички характеристики на селективен биохимичен анализатор от най-висок клас.
Всички материали и елементи, вложени в него са с много високо качество - гаранция, че ще можете да разчитате на този анализатор дълги години.
Дава впечатляващо точни и възпроизводими резултати в резултат от изключително прецизното пипетиране и миксиране.
Има миеща станция и няма да ви се налага да купувате кювети за еднократна употреба, които след това да унищожавате според съответните изисквания.
Работи с външен компютър под Windows XP - най-разпространената операционна система в света - и софтуерът му предлага разнообразни възможности да управление на данните от изследванията.
Изработен е в Япония.

Обща информация за биохимичен анализатор CA-180?

Техническа спецификация на биохимичен анализатор CA-180

Как да купите биохимичен анализатор CA-180?

Защо да изберете биохимичен анализатор с миеща станция?