Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Продукти > Биохимия > Биохимичен анализатор СА-180 - представяне

Автоматичен биохимичен анализатор FURUNO CA-180

Биохимичен анализатор CA-180

Произведен в Япония, този напълно селективен биохимичен анализатор е отличен избор за всяка малка и средно голяма лаборатория, за която приоритет са точността и възпроизводимостта на резултатите.

Впечатляващо прецизните движения на механизмите, новаторската система за миксиране с оптимизирана скорост за всеки тест, екологичните кювети за многократна употреба, забележително ниските разходи за поддръжка са само част от характеристиките на този биохимичен анализатор, с които той може да претендира да бъде най-добър в своя клас.

Системите за пипетиране със сензор за нивото осигуряват изключително точно пипетиране на пробите и реагентите и същевременно подават актуализирана информация към софтуера за количеството зареден в анализатора реактив от всеки вид. Краш-сензорите на всяка микропипета на практика елиминират вероятността от повреждане поради удар. Директната термостатираща система гарантира поддържане на постоянна температура от 37оС в реакционните кювети, а реагентният поднос с 40 позиции се охлажда с елемент на Пелтие до 8оС.

Софтуерът на анализатора е логичен, всеобхватен и лесен за използване. Цветният, базиран на Windows XP интерфейс осигурява удобен достъп до функциите на анализатора и разнообразни възможности за управление на данните.

Защо да купите биохимичен анализатор CA-180?

Техническа спецификация на биохимичен анализатор CA-180

Как да купите биохимичен анализатор CA-180?

Защо да изберете биохимичен анализатор с миеща станция?