Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > Продукти > Хематология > Защо да купите PCE-210?

Защо да купите автоматичен хематологичен брояч ERMA PCE-210?

Произведен е в Япония

Япония е всепризнат лидер в областта на хематологията. Днешните хематологични броячи дължат вида и възможностите си на новаторството на японските производители на този вид апаратура. Традиционно високото качество на японските стоки е недостижимо за фирми, чиито производства са разположени в страни с евтина работна ръка и недостатъчно стриктен контрол на продукцията. PCE-210 е произведен в Япония, изцяло с японски елементи.

Надежден е и не изисква скъпа поддръжка

Освен че има удължена гаранция от 15 месеца, PCE-210 е апарат, който изисква минимална ежегодна профилактична поддръжка. Като ексклузивен представител на ERMA за България ние разполагаме със собствен сервиз и гарантираме бързото отстраняване на всички възникнали проблеми.

Икономичен е

PCE-210 не извършва цикъл на миене след всяка измерена проба и по този начин консумира много по-малко миещ разтвор. Апаратът е проектиран така, че преминава автоматично в енергоспестяващ икономичен режим, когато не се използва.

Работи с малко количество проба

Само 20 µl венозна или 10 µl капилярна кръв.

Има вграден принтер

Принтерът разпечатва резултати и хистограми, а смяната на хартията му е изключително лесна.

Оригиналните реактиви са на достъпна цена

Тъй като транспортът на хематологичните реактиви е скъп заради теглото им, ERMA са осигурили производство на реактиви за апаратите си в Европа от най-големия европейски производител на хематология - J. T. Baker. С намалените по този начин транспортни разходи оригиналните реактиви се предлагат на много добри цени.

Не е скъп

Гъвкавата ценова политика на ERMA в сътрудничество с "ЕТГ" ЕООД позволява цената на PCE-210 да бъде сред най-конкурентните на пазара.

Обща информация за PCE-210

Техническа спецификация на PCE-210

Как да купите PCE-210?

Подмяна на стар хематологичен брояч ERMA с нов РСЕ-210.